Gyengén indult a nap Budapesten

Bár az ázsiai tőzsdéken jó volt a hangulat, Közép-Kelet-Európában a tegnapi záróértékek körül indult a kereskedés. A BUX az első fél órát követően közel fél százalékkal került lejjebb, mellyel a régió egyik leggyengébben szereplő tőzsdemutatója.
portfolio.hu, 2013. október 8. kedd, 10:03
Fotó: Napi.hu

A Mol részvényeinek árfolyama eddig 0,3 százalékkal került lejjebb. Továbbá a társaság arról is beszámolt, hogy tegnap megállapodást írt alá a Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetséggel és az MFB-vel az MMBF-ben lévő tulajdonrészének értékesítéséről, a vételárat azonban nem hozták nyilvánosságra.

Az OTP az utóbbi 4 kereskedési nap mindegyikén lejjebb került, sőt a befektetők ma tovább adják a részvényeket, melyek árfolyama az eddigi kereskedésben már több mint fél százalékot esett.

Az MTelekomnak és a Richternek szintén rosszul indult a keddi kereskedés, egyaránt 0,3 százalékkal kerültek lejjebb. Az egyedüli nagypapír, mely a pesszimista hazai hangulatban emelkedik, az Egis, a kisebbik gyógyszercég 0,2 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK