Gyengén startoltak az európai tőzsdék

Fél és egy százalék közötti mínuszokkal indult a hét Európában.
NAPI, 2010. október 4. hétfő, 10:35
Fotó:

A CAC-40 és a DAX index is közel egy százalékos mínusszal indította a hetet, az FTSA-100 fél százalékkal csökkent a hétfői kereskedés első órájában. A Sanofi-Aventis részvényei 0,8 százalékkal csökkentek, miután bejelentették, nem várnak a Genzyme igazgatótanácsának jóváhagyásáras ellenséges ajánlatot tettek a cégre.

A CSFB és a UBS részvényei 1-1,5 százalékkal drágultak, miután a bankok bejelentették, meg tudnak felelni a svájci törvények által előírt új tőkekövetelményeknek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK