Gyengül a forint a dollárral szemben

Vegyes mozgást mutatott kedd reggel a forint a főbb devizákkal szemben.
Szabó Zsuzsanna, 2019. augusztus 13. kedd, 07:58
Fotó: Getty Images

Az euróval szemben alig mozdult a forint a hétfő késő délutáni szinthez képest, így egy euróért kedd reggel 324,19 forintot adtak a bankközi devizapiacon.

A dollárral szemben 0,2 százalékot gyengült a forint, a zöldhasút 289,63 forinton jegyezték kora reggel.

A svájci frankkal szemben enyhe erősödés volt megfigyelhető, az alpesi deviza jegyzése 298,16 forintnál állt reggel 8 óra körül.

Eközben a dollár erősödött az euróval szemben, az elmozdulás 0,2 százalék volt, így a devizapár kurzusa 1,1193-nál mozgott.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK