Gyengül a forint

Ha kicsit tovább gyengül, akkor nagyot eshet.
NAPI Online, 2008. április 30. szerda, 10:32
Fotó:


Szerdán 253,10-en nyitott a forint, de fél 11 körül már 253,70-re gyengült az euróval szemben a hazai fizetőeszköz, mondta el Napi Online-nak Kőrös Gábor a Hamiltontól. A forint utoljára a hónap közepén mozgott ilyen szinten. A szakember úgy látja, hogy hosszabb távon igazi változást az hozhat, ha a forint tartósan a 254-255 sávban ragad, mert innen könnyen tovább eshet, akár 262-ig is. Szerdán egy svájci frankért 157,20, míg egy amerikai dollárért 162,90 forintot kell adni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK