Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az eurót 308,72 forinton jegyezték a hétfői 308,06 forint után. A dollárral szemben a hajnali órákban erősödött a forint, de reggel 8 óra körül gyengülésnek indult, fél kilenc körül 246,86 forintnál járt a devizapár kurzusa a hétfő késő délutáni 246,07 forint után. A svájci frankkal szemben már a hajnali órákban is a hétfői késő délutáni helyzethez képest gyengébb szinteken mozgott a forint, fél 9 körül 256,06 forinton jegyezték az alpesi devizát a hétfői 255,45 forintos szint után. A dollár a hajnali órákban gyengült az euróval szemben, 8 óra körül azonban erősödésnek indult. A devizapár jegyzése 1,2502-nél járt a hétfői 1,2490-hez képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!