Kolba Miklós, az ING devizakereskedője elmondta, hogy a döntésben nincs semmi meglepetés, így ez önmagában nem is indokol számottevő elmozdulást. A forint lassan mégis gyengül, ami sokkal inkább azzal indokolható, hogy az amerikai befektetők - akik most kezdik a kereskedést - eladóként jelennek meg a piacon - mutatott rá a szakember. Kolba hangsúlyozza, hogy a 253 forintos szint erős ellenállás, így ha azt átviszi a jegyzés, akkor nagyobb elmozdulás jöhet.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!