Gyengül a forint, romlik a hangulat

Az alapvetőn jó hangulat kicsit romlott a forint piacán kedden, ami megmaradt szerdára is.
NAPI, 2010. március 10. szerda, 09:40
Fotó:

A magyar deviza 267 forinton nyitott az euróval szemben szerdán reggel, ahonnan az euró dollárral szembeni gyengülésével párhuzamosan 267,70-ig gyengült - mondta Ruzsonyi Ákos, a Commerzbank üzletkötője. A lengyel zloty is hasonlóan mozgott, az euróval szemben 3,87-en nyitó deviza 3,88-ig gyengült.

A forint a dollárral szemben 197,20 forinton, a svájci frankkal 182,80 forinton állt, míg 100 jen 218,80 forintot ért.

Ruzsonyi szerint az alapvetően jó hangulat egy picit elromlott, ugyanakkor jelentősebb ármozgás nem várható szerdán a magyar deviza árfolyamában, amely reggel is egy nagyon szűk sávban mozgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK