Gyengül az OTP, korrigál a BUX

A tegnapi, újabb rekordot beállító, visszafogott emelkedés után ma harmincpontos, azaz 0,2 százalékos süllyedéssel 14 387,60 ponton nyitott a BÉT indexe.
Ádám Viktor, 2004. december 8. szerda, 09:07
Fotó:

A BUX-ot a Matáv stagnálása és a Richter 0,4 százalékos erősödése mellett főként az OTP 0,7 százalékos süllyedése húzta vissza, de a Mol is gyengült, de csak kismértékben. Az Egis 1 százalék feletti veszteséggel kezdett, a NABI 1,2, a Phylaxia és a Rába 1,5 százalékos többlettel nyitott, a Synergon pedig 0,9 százalékkal került feljebb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK