Tokióban a Nikkei-225 index 0,23 százalékkal, 16 860 pontra süllyedt. A részvények szélesebb körét felölelő TOPIX index 0,25 százalékkal gyengült a hét utolsó kereskedési napján.

A már bezárt tőzsdék közül a szöuli 0,60 százalékkal, az ausztrál 0,29 százalékkal, a tajvani pedig 0,20 százalékkal gyengült pénteken.

A tokiói tőzsdezáráskor a térségben még nyitva tartó hongkongi börze fő mutatója 0,40 százalékos mínuszban állt. A sanghaji börze pénteken zárva volt.

Reggel 8 órakor az északi-tengeri Brent hordónkénti ára 6 cent (0,11 százalék) emelkedéssel 52,57 dolláron állt

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!