Az eurót 256,50 forinton jegyezték tízkor, ami kismértékű forintgyengülésnek felelt meg a szerdai naphoz képest. Az ING devizakereskedője elmondta, hogy bár a hazai fizetőeszköz nem gyengül számottevően, a kisebb ellenállás - a részvénypiacok szinte folyamatos esése miatt - ebbe az irányba mutat. Fontos technikai szintként a 258,20 forintost, az erősödés irányába pedig a 254,50 forintost jelölte meg a szakember. A dollár esetében továbbra is rekordgyengeségről lehet beszámolni, euróval szembeni árfolyama már az 1,4900-es szintet is megközelítette, tízkor pedig 1,4830-on állt. Forintban kifejezett jegyzése 173 forint közelében állt, ami lényegében megegyezett a szerda késő délutáni szinttel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!