A londoni FTSE-100 0,79 százalékos, a frankfurti DAX30 0,62 százalékos, a párizsi CAC-40 pedig 0,73 százalékos csökkenéssel kezdte a napot.

Hétfőn a londoni tőzsde zárva volt, a frankfurti tőzsde 0,58 százalékos, a párizsi pedig 0,61 százalékos gyengüléssel zárt.

Keddi tőzsdenyitáskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 26 cent (0,35 százalék) emelkedéssel, 75,58 dolláron állt.

A kép forrása: Shutterstock.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!