Kedden a forint nagyot erősödött; 1,1 százalékkal az euró, 1,0 százalékkal a dollár és 0,8 százalékkal a svájci frank ellenében. Ehhez képest szerda reggelre 0,1 százalékkal korrigált az ellenkező irányban mindhárom devizával szemben - írja az MTI.

Az eurót a kedd esti 362,58 forint után 362,98 forinton jegyezték szerda reggel hét órakor a bankközi devizapiacon. A dollár jegyzése 321,13 forintról 321,40 forintra, a svájci franké pedig 350,52 forintról 350,86 forintra emelkedett.

Szerda reggeli árfolyamán a forint 1,7 százalékkal áll erősebben az év eleji jegyzésénél az euróval, 1,1 százalékkal erősebben a dollárral és 1,6 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!