New Yorkban a kereskedés kezdetén a 30 vezető iparvállalat DJIA-30 indexe 0,24 százalékkal, az S&P-500 0,12 százalékkal, a technológiai papírok Nasdaq Composite indexe pedig 0,01 százalékkal állt előző napi záróértéke alatt a nyitást követő percekben.

Kedden emelkedtek a legfontosabb New York-i indexek. A DJIA-30 0,79 százalékkal, az S&P 500 1,07 százalékkal, a Nasdaq Composite pedig 1,3 százalékkal ment feljebb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!