A brit Autonomy szoftvergyártó közölte, hogy első negyedévi forgalma elmarad a prognosztizálttól. A frankfurti börzén az Allianz ismét a vesztes oldalra került – a háttérben továbbra is a Dresdner felvásárlását kísérő aggodalmak álltak. A tech-szektorban üdítő kivételként hatott az Infineon chipgyártó előrejelzése, mely szerint a memória-áramkörök piacán végre javulás várható.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!