Az euró árfolyama a reggeli órákban 310,73 forintig gyengült, fél 10 előtt néhány perccel 310,54 forintig erősödött vissza innen az árfolyam. A dollárral szemben szintén kissé gyengült a forint, a reggeli órákban 274,29 forintig ment el az árfolyam, fél 10 körül is itt járt a kurzus. A svájci frank a jegyzése 296,74 forintnál is járt, fé 10 körül 295,95 forinton állt.

Eközben az euró kissé erősödött a dollárral szemben, a devizapár kurzusa 1,1327 dolláros euróárfolyamnál járt. Az euró a svájci frankkal szemben is erősödött, az európai közös pénz egységét 1,0490 frankon jegyezték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!