Gyengüléssel indított a forint

A magyar deviza az euróval és a dollárral szemben gyengébb szintekről indult hétfő reggel. A svájci frankkal szemben erősödött a forint.
Napi.hu, 2015. február 23. hétfő, 08:33
Fotó: Napi.hu

Az eurót 305,52, a dollárt 268,90 forinton jegyezték a reggeli órákban. A közös európai devizával szemben ez 0,2, a dollárral szemben 0,4 százalékos gyengülésnek felel meg. A svájci frankkal szemben viszont a hajnali órákban erősödött be a forint, reggel fél 9 körül 284,39 forintot ért egy frank.

Eközben a dollár erősödött az euróval szemben, az euró/dollár kurzusa 1,1360-nál járt fél 9 körül.

Az euróval szemben a svájci frank gyengült, a jegyzés 1,0744 franknál járt a pénteki 1,0702 után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK