Gyengüléssel indult a forint

Reggel 8 óra után gyengülésnek indult a forint a főbb devizákkal szemben.
Szabó Zsuzsanna, 2017. szeptember 15. péntek, 09:38
Fotó: Shutterstock

A főbb devizákkal szembeni elmozdulás nem nevezhető jelentősnek, viszont a csütörtök késő délutáni szinthez képest a gyengülés irányába indult el a magyar fizetőeszköz.

Az euró jegyzése 0,1 százalékos gyengülést követően 308,96 forintnál járt fél 10 körül. A dollár hasonló mértékű elmozdulást követően 259,35 forintig ment. A svájci fankért 0,2 százalékkal kellett többet adni, az alpesi deviza 269,17 forintot ért.

Eközben a dollár 0,1 százalékkal gyengült az euróval szemben, az euró jegyzése 1,1923 dollárnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK