Gyengüléssel rajtol a forint

A hosszú hétvége utáni erősödést korrekció követi.
NAPI, 2012. március 20. kedd, 08:33
Fotó: Napi.hu

A hétfői, 288 forint körüli szintek után kedd reggel 289,50 közelébe emelkedett az euró jegyzése a bankközi devizapiacon.

Ez azzal állhat összefüggésben, hogy a tegnapi erősödést követően kissé korrigált az euró is a dollárral szemben, a keresztárfolyam 1,3240 környékén jár. Ez 218,70 forintot közelítő dollárjegyzésnek felel meg, ami pár tíz fillérrel magasabb a hétfő délutáninál. Kedden reggel fél kilenc tájban a svájci frank egysége 239,90 forintnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK