Gyengülget a forint

Az euró dollárhoz viszonyított gyengülésével párhuzamosan veszített értékéből a forint kedd délelőtt.
NAPI, 2010. június 22. kedd, 10:41
Fotó:

Délelőtt 1,2284 dollárig süllyedt az euró jegyzése, majd 1,2320 környékére korrigált.

A dollár visszafogott erősödésével párhuzamosan kissé gyengültek a régiós devizák, így az euró 279,30 forintra kúszott fel, a dollár 226,70, a svájci frank pedig 204,40 forintra drágult.

A frankhitelesek számára rossz hír, hogy a svájci jegybank jelezte, most nem tart szükségesnek intervenciót a nemzeti deviza gyengítése érdekében, azaz megfelelő az 1,3660-as euróhoz mért árfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK