Gyengülget a forint

Sávon belül ment feljebb az euró jegyzése.
Napi.hu, 2013. október 31. csütörtök, 11:03
Fotó: Napi.hu

Érdemi forgalom nélkül gyengült kismértékben a forint csütörtök délelőtt a bankközi devizapiacon - tájékoztatott Kolba Miklós, az ING Bank devizaüzletágának vezetője. Röviddel 11 óra előtt az euró jegyzése 294,30 forinton állt - ugyanekkor az euró/dollár 1,37-en, a dollár/forint 214,80-on, a svájci frank/forint pedig 238,75-ön forgott -, vagyis továbbra sem tört ki a 293-295-ös sávból. A szakember hozzátette: a nemzetközi piacokon sincs nagy mozgás, miután a Fed a várakozásoknak megfelelően tegnap sem jelentette be a kötvényvásárlási program szűkítését.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK