Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdai csúcsa fölé emelkedett csütörtökön az euró árfolyama a bankközi devizapiacon. Délelőtt az uniós deviza egysége már 308,12 forintnál járt, miközben a dollár még olcsóbb lett, 269,82-re süllyedt.

Emögött az euró dollárral szembeni folytatódó erősödése állt, a keresztárfolyam 1,1417-re emelkedett az egy nappal korábbi 1,1250 körüli szinteket követően. Az egy nappal korábbihoz viszonyítva drágább lett a svájci frank is, de a tegnap estihez képest nincs lényeges mozgás, a jegyzés 295,72 forinton állt fél tízkor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!