Az euró/forint kurzus 301,68 forintig gyengült, ami 0,2 százalékkal magasabb árfolyam, mint a péntek késő délutáni. A dolláráért 0,5 százalékkal kell most többet adni a bankközi devizapiacon, mint pénteken, ez 279,75 forintos árfolyamot jelent. A svájci frankért 10 óra előtt pár perccel 249,13 forintot kellett adni, ami 0,5 százalékkal magasabb árfolyam, mint a péntek késő délutáni. Eközben a dollár erősödött az euróval szemben, a devizapár kurzusa 1,0783-nál járt 10 óra előtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!