Gyengült a forint, átlépett egy határt

Gyengüléssel kezdte a napot a forint, valamennyi fontos külföldi deviza drágult, az euró átlahadta a 345 forintos szinten.
Csernátony Csaba, 2020. június 4. csütörtök, 07:33
Fotó: Getty Images

Az euróért csütörtök reggel 345,44 forintot kellett adni a devizapiacon, ez közel 70 filérrel haladja meg a szerda esti jegyzést az MTI beszámolója szerint.

A dollár 1 forinttal 307,89 forintra drágult, a svájci frank árfolyama pedig 319,15 forintról 320,42 forintra emelkedett.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK