Az euróval szemben a forint szinte egész nap gyengült, a napi mélyponját 279,24-nél délután 4:00 óra körül érte el, ahonnan ismét elkezdett erősödni. Pénteken késő délután 277,67-ig jött vissza a kurzus, ami az előző napi zárószinthez képest kissé gyengébb. A dollárt 225,77 forinton jegyezték, míg egy svájci frankért 231,27 forintot kértek.

A dollár erősödött az euróval szemben, a kurzus péntek délután öt óra körül 1,2306-nál járt a csütörtöki 1,2354-es szinthez képest. A zöldhasú egyébként öthetes rekordot ütött a jennel szemben 79,53-nál, míg az euró napi mélypontjára, 1,2306-ig süllyedt a háromhavi csúcsot mutató amerikai fogyasztói bizalmi index hatására.

 

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!