Az euróért 0,2 százalékkal kellett többet adni a bankközi devizapiacon, mint szerdán, az euró jegyzése 311,40 forintnál járt. A dollár és a svájci frank 0,3 százalékkal drágult, a zöldhasút 276,42, az alpesi devizát 285,92 forinton jegyezték csütörtök este 9 óra körül. A dollár eközben erősödött az euróval szemben, 1,1265 dollárnál járt az eurójegyzés este.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!