Az euró árfolyama 324,94 forintos szintél is járt kedden nap közben, este negyed kilenc körülre a kurzus 324,08 forintig visszakozott.

A  dollárral szemben a magyar pénz közel 0,4 százalékot gyengült. A zöldhasúért nap közben 287,71 forintot is kértek, estére ez a szint 286,86 forintig szelídült.

A svájci frankért este 0,4 százalékkal kellett többet adni, mint hétfő este, ez 287,31 forintos frankárfolyamot jelentett. Napközben a devizapár kurzusa 287,88 forintnál is járt.

Eközben a dollár erősödött az euróval szemben, kedd este egy euróért 1,1297 dollárt kellett adni.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!