Gyengült a forint

Délután 12,60 százalékon állt a forint az árfolyamsáv erős oldalán a bankközi devizapiacon, 10 bázisponttal gyengébben, mint kedden. Az overnight árak a tegnapi emelkedést követően lefelé korrigáltak.
NAPI, 2002. június 12. szerda, 16:47

Élénk kereskedés és szűk sávban zajló ármozgás jellemezte a piacot, a nap végén az eurót 241,30, a dollárt pedig 254,60 forint körül váltották a bankok, vagyis az európai fizetőeszköz kissé drágább, az amerikai pedig olcsóbb lett.
Az overnight piacon a tegnapi emelkedés után negatív korrekció következett be, az üzleteket a keddi 8,50-8,75 százalékkal szemben 7,60-7,80 százalékon kötötték. A tomnext kamatok lényegében ismét egybeestek az egynapos hitelek árával, tehát a piacon csütörtökön sem várnak jelentős ármozgást.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK