Gyengült a forint

Az elmúlt napokban stabilan 12 és fél százalék felett jegyzett forint árfolyama némileg gyengült a pénteki kereskedésben. A zárásban érvényben lévő 12,27 százalékos kurzus 24 bázisponttal jelent rosszabb helyzetet a csütörtöki áraknál.
NAPI, 2002. június 14. péntek, 17:59

A nyitás után ugyan kismértékben még erősödött az árfolyam, de a forinteladások hatására hamarosan gyengülni kezdett. Az eurót késő délután a bankok 242,10/35 forinton, míg a dollárt 255,40/60 forinton váltották. A forintpiac is csendes napot tudhatott maga mögött, az overnight kamatok nem mozdultak el a korábbi 7,75 százalékos szint környékéről.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK