Gyengült a forint

Napközben 251 forint felett forgott az euró egysége a bankközin a hétfői, 250 alatti szintek után.
NAPI Online, 2007. szeptember 25. kedd, 16:47
Fotó:

A hétfői záráshoz viszonyítva kisebb forintgyengüléssel indult a kereskedés kedden, de a hazai fizetőeszköz mellett a zloty ázsiója is csökkent.


Közepesen gyenge forgalom mellett napközben 251,30 forint körül tetőzött az euró árfolyama, majd az amerikai fogyasztói bizalmi index váratlan apadása nyomán - a dollár esésével párhuzamosan - 250,60-ig korrigált, a zöldhasú jegyzése pedig 177,40 forintra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK