A gyengülés hátterében egyes elemzők szerint a befektetők törökországi veszteségeinek fedezése áll. Mások szerint nem kellene mindig idegenben keresni a gondok okát, elég lenne szétnézni a tőzsdén, a romló inflációs és külkeskedelmi adatokon, valamint egy pillantást vetni a jövő évi meglehetősen laza költségvetésre ahhoz, hogy a gyengülés okait megtaláljuk.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!