Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az eurót 291,71 forinton jegyezték pénteken, nem sokkal hét óra után a csütörtök esti 291,56 forintos árfolyam után. Az euró dollárárfolyama is szűk sávban mozgott éjjel: 1,3354 dolláron jegyezték az európai közös fizetőeszközt reggel.

A nemzetközi devizapiacok pénteken a G20-as államok pénzügyminiszteri találkozójára figyelnek. Médiaértesülések szerint a testület moszkvai ülését követően kommünikében áll ki a "valutaháború", illetve a nemzeti fizetőeszközök mesterséges gyengítése ellen.

Az amerikai dollár 218,45 forint reggel, alig magasabb a csütörtök este tapasztalt 218,20 forintos szint körüli jegyzéseknél, de alacsonyabb az előző kereskedési nap folyamán tartott 219 forint feletti szinteknél.

A svájci frank árfolyama 236,84 forint volt péntek reggel, közel ugyanaz, mint előző este.

A japán jen forintárfolyama emelkedett a legtöbbet: 2,3592 forinton jegyezték a csütörtök esti 2,35 forint alatti jegyzések után.

Alig mozogtak éjjel a legfontosabb régiós devizák: az eurót 4,1778 zlotyn, illetve 25,360 cseh koronán jegyezték péntek reggel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!