Gyengült a forint

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest csütörtök reggelre a szerda esti jegyzésekkel összevetve a bankközi piacon.
MTI-Eco, 2014. október 23. csütörtök, 09:48

Csütörtök reggel nyolc óra körül egy euró 307,63 forintot ért a szerda esti 307,15 forint után, a svájci frankot 254,96 forinton jegyezték, míg szerda este 254,63 forint volt.

A dollár 243,23 forint, a japán jen 2,2675 forint volt reggel az esti 242,54 és 2,2663 forintot követően.

Egy euró 1,2647 dollárt ért csütörtök reggel a szerda esti 1,2663 dollár után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megfigyelt, 2014.10.23 20:38

@tever kneif: Alul tájékozott narancslé.
Nagyon jó hír a devizahiteleseknek.
A gáztároló ügyben is igen tájékozatlan, legkisebb a töltöttsége a Magyar gáztározóknak. Gázügyben az egyik legnagyobb függőség nálunk van.
Hitelezés és bank ügyben is alul tájékozott, banki hitelezés nélkül nem tud működni a gazdaság..Az eladósodás megállíthatatlan.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tever kneif, 2014.10.23 17:59

Mire lesz képes és hogyan finanszírozható 2015-ben a magyar gazdaság és mire számíthatnak a vállalkozások?

- Miután a magyar gazdaságok továbbra is, ahogy kinéz 2015 végéig részesűlnek a magyar gazdaság fejlesztésére szánt 2.5%-os hitelből, igy a KKV-k felzárkozása technikai és technologiai szinten további versenyképesség nővekedéséhez vezet.

- Ami biztato: ellentétben az EURO országokkal, a gazdaságnak szánt pénz, valoban a reál gazdaságba kerűl és nem a bankokhoz, akiknek nem érdeke a gazgaság támogatása.

- A magyar gazdaság támogatását szolgálja, hogy az orosz gáz Magyarországon kerűl a tározokba, tehát igy nincs fűggőség. Ezt minden ország nem mondhatja el.

- Magyarország ezzel is oriási helyzeti előnybe van, ami a kűlfőldi inveszticiokat illeti Magyarországon.

A bejelentett adozással kapcsolatos intézkedések biztositják az államháztartás egyensulyát.

A FORINT tovább erősitheti pozicioját.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

megfigyelt, 2014.10.23 13:41

UNORTODOX--BÉRTOLLNOK
Újabb jó hír.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html