Gyengült a forint a dollárral szemben

Vegyesen alakult, de kevéssé változott a forintárfolyam hétfőn a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon - írja az MTI.
Domokos Erika, 2017. szeptember 18. hétfő, 19:25
Fotó: Shutterstock

Az eurót a kora reggeli 309,43 forint után este hét óra előtt 309,47 forinton jegyezték. Lényeges változás a svájci frank árfolyamában sem következett be, jegyzése a kora reggeli 269,68 forint után 269,36 forinton állt este.

Viszonylag számottevően csak a dollár árfolyama változott: a forint 0,22 százalékkal gyengült hétfőn az amerikai devizával szemben. A dollár jegyzése reggel 258,88 forinton, este 259,45 forinton állt.

A forint a múlt héten gyengült, hétfő esti árfolyama alapján az egy héttel korábbihoz képest euróban 0,69, dollárban 1,67, svájci frankban 0,22 százalékkal.

Nyitókép forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK