Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A forint az euróval szemben szűk, 281,91-283 forintos sávban ingadozott, a svájci frankkal szemben pedig gyengült. Ruzsonyi furcsának nevezte, hogy napközben a forint nem tudott erősödni, de gyengülni sem, amikor kellett volna. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy a Commerzbanknál nem látnak teret a forinterősödésre az euróval szemben, kitörési pont innen felfelé lehet.


Az eurót délután öt óra körül 282,40 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben. A dollárért 216,50 forintot adtak 1,3040 dolláros euróárfolyam mellett.


A svájci frankot  214,25 forinton jegyezték 213,36 forint után, száz japán jent pedig 252,15 forinton a csütörtök délutáni 252,08 forint után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!