Gyengüléssel telt a reggel a forint számára, az euró 255 forint közelében is járt, később azonban visszatért a tegnap esti szintekre: fél 11-kor 253,60 forint közelében jegyezték a közös európai devizát. A mozgás a régiós társakkal karöltve ment végbe. A dollár némileg korrigált az euróval szemben, a tegnapi 1,4700 fölötti szintekről 1,4660-ig erősödött, így forintban kifejezett árfolyama a tegnapi 172 forintról 173,20 forintig emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!