Devizapiaci kereskedők az MTI-nek elmondták: az euró árfolyama a 292-292,50 forint közötti sávban mozgott délelőtt, a forint kicsit gyengébb volt a reggeli nyitáshoz képest. Olyan mértékű csökkenésre azonban már nem számítanak pénteken, mint ami csütörtökön indult, miután a KSH közzétette a tavalyi negyedik negyedévi magyar GDP-adatokat, amelyek a várakozásoknál rosszabbak lettek. Csendes a kereskedés, a nemzetközi devizapiacok a G20-as államok pénzügyminiszteri találkozójára figyelnek.

A dollárt 219,14 forinton jegyezték délelőtt, míg reggel 218,45 forinton, csütörtök este pedig 218,20 forinton állt a jegyzése.

A svájci frank árfolyama 237,58 forint volt délelőtt, a reggeli és a csütörtök esti 236,84 forint után.

A japán jennel 2,3716 forinton kereskedtek, míg reggel 2,3592 forinton jegyezték, csütörtök este viszont 2,3500 alatt is járt az árfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!