Gyengült a forint délelőtt

Kis gyengülést mutatott a forint a főbb devizákkal szemben kedd délelőtt.
Napi.hu, 2016. szeptember 13. kedd, 11:53
Fotó: Napi.hu

A magyar fizetőeszköz újra 310 forint közelébe emelkedett az euróval szemben, 309,98 forintnál járt dél előtt néhány perccel. A dollárért 276,23 forintot, a svájci frankért 283,90 forintot kellett adni, ami 0,3 illetve 0,2 százalékkal jelent magasabb árfolyamot a hétfő délutánihoz képest. Eközben a zöldhasú enyhén erősödött az euróval szemben, 1,1222 dolláron jegyezték a közös európai devizát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK