Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az euró 290,20 forinton forgott negyed kilenc körül a bankközi kereskedésben. A forint a dollárral szemben is gyengült: a pénteki 220 forintos szinthez képest reggel 220,53-nál járt, 1,3167 dolláros euróárfolyam mellett. A svájci frank 240,53 forintba került.

A régiós devizák is gyengültek többnyire az euróval szemben: a lengyel zloty 0,1 százalékkal 4,12-es eurójegyzésre, a cseh korona 0,1 százalékkal 24,54-es eurójegyzésre gyengült hétfő reggelre. A román lej viszont 0,1 százalékkal 4,38-es eurójegyzésre emelkedett.

A román fizetőeszköz árfolyama hétfőre virradóra történelmi mélypontot ért el az euróval szemben a nemzetközi deviza kereskedelemben 4,3928-as jegyzésen. A Román Nemzeti Bank (BNR) pénteken 4,3783 lejben állapította meg az euró referencia árfolyamát, ami szintén történelmi rekord.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!