A Mol 105 forinttal, 0,60 százalékkal 17 480 forintra erősödött, 1 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 42 forinttal, 0,56 százalékkal 7456 forintra csökkent, forgalmuk 3,1 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 2 forinttal, 0,44 százalékkal 452 forintra nőtt, forgalma 316 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 68 forinttal, 1,17 százalékkal 5762 forintra esett, forgalmuk 1 milliárd forintot ért el.

Debreczeni Csaba, az MKB Bank tőkepiaci elemzője az M1-en kifejtette: a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által az augusztusi kiskereskedelmi forgalomról szerdán publikált adatok kedvezőek, de nem volt különösebb hatásuk a magyar piacra. A BUX záróértéke, illetve napi mozgása összhangban van az európai piacokéval, ahol enyhe mínuszokat lehetett látni. Szeptemberben a vártnál jóval kevesebben léptek alkalmazásba a magánszektor nem mezőgazdasági ágazataiban az Egyesült Államokban az ADP adatkezelő szervezet szerdán közzétett kimutatása szerint. Ha a pénteki hivatalos adat is az elemzők által vártnál enyhébb értéket mutat, nagyban csökkentheti a kamatemelés esélyét, és akár a dollárt gyengítő tényező is lehet.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!