Gyengült, de még mindig 12 százalék felett a forint

A bankközi devizapiacon pénteken késő délután 12,04 százalékon állt a forint a sáv erős oldalán, 14 bázisponttal gyengébb helyzetben az előző napi zárásnál. A forgalom élénk volt köszönhetően a londoni befektetők forint eladásinak, amit a lengyel zloty és a cseh korona kora reggeli gyengülését követő spekuláció váltotta ki. Az overnight forintpiacon az egynapos árak 7 1/2 százalékig, ami 1/4-1/2 százalékpontos csökkenést jelent.
Madarász János, 2002. május 24. péntek, 17:56

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK