A forint kissé gyengült a nap folyamán, záráskor az euró/forint árfolyam 272,45 forinton állt a reggeli 271,50 után. A dollárt 200,40 forinton jegyezték, a svájci frank/forint árfolyama 185,85 forinton állt a nap végén. Az euró/dollár árfolyam is szűk, 30 centes sávban mozgott, 1,3595-es szinten zárt a pénteki 1,3580 után. A devizapiacon uralkodó nyugalmat a Commerzbank elemzője az amerikai szünnappal és az eurózóna pénzügyminiszteri találkozójától remélt, Görögországgal kapcsolatos döntés előtti kivárással magyarázta.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!