Gyermekek a Wall Streeten

Copfos kislányok kíséretében nyitottak pénteken a hálaadás miatt rövidített kereskedéssel üzemelő tengerentúli piacok. A kereskedés indulását jelző elektronikus csengő lenyomása után, amelyet ezúttal egy nagy játékgyártó cég képviselői abszolváltak, lefelé mozdultak a mutatók. Nem sokkal a nyitás után a Dow 0,53 százalékkal, a Nasdaq 0,64 százalékkal, az S&P 500 0,46 százalékkal került lejjebb.
NAPI Online, 2006. november 24. péntek, 15:32
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK