Gyors háborúban bízik a Wall Street

Megugrottak tegnap a New York-i indexek, attól a befektetői reménytől hajtva, hogy az Irak elleni háború most már hamar elkezdődik, rövid és eredményes lesz, anélkül, hogy különösebben megviselné az USA gazdaságát.
Szabó Márta, 2003. március 18. kedd, 08:06
Fotó:

A DJIA 3,59 százalékkal 8141,92 pontra, a Nasdaq Composite 3,88 százalékkal 1392,27 pontra, az S&P 500 3,54 százalékkal 862,79 pontra szökött fel, jelentős forgalom mellett. A mai Fed-üléstől az elemzők többsége nem vár kamatcsökkentést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK