A reggeli kisebb emelkedés nem tartott ki a délelőtt folyamán a Budapesti Értéktőzsdén. Fél egy előtt néhány perccel a BUX index 50 pontos mínuszban jár, 21 560 ponton. Az OTP még emelkedik, a bankpapír árfolyama a reggeli 5500 feletti szintekről 5485 forintra korrigált, ez még így is fél százalékot meghaladó emelkedést jelent péntekhez képest. A Mol viszont már ismét mínuszba csúszott, az olajipari részvény árfolyama fél százalék mínuszban, 20050 és 20100 forint között billeg. A Magyar Telekom 2 forintot esett, 541 forintra. A Richternek most sem sikerült az áttörés, a gyógyszeripari részvény árfolyama egy százalékkal csökken 37 115 forintra. A reorganizációs terveket megszellőztető Estmedia 3,5 százalékkal, 357 forintra ugrott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!