Gyurcsány-részvények: áprilisban lesz döntés

A kormány áprilisban hozza meg végső döntését a tulajdonosi programról.
NAPI Online, 2008. február 29. péntek, 11:18
Fotó:

A lakosság széleskörű tájékoztatása, és a szükséges jogszabály módosítások után az év végén, vagy 2009 elején elindulhat a program - mondta Molnár Csaba szocialista országgyűlési képviselő, a program miniszterelnöki megbízottja sajtótájékoztatón.

Hozzátette: a program célja, hogy jelentős állami kedvezményekkel olyan polgárok is hozzájuthassanak az állami vagyonhoz, akik eddig ebből a lehetőségből kimaradtak, mert nem rendelkeztek a szükséges információval, illetve nem volt elég pénzük ahhoz.

A miniszterelnöki megbízott közölte: a program fedezete mintegy 1500-2000 milliárd forint értékű állami vállalkozói vagyon. Azt, hogy mely cégekben szerezhetnek tulajdont a polgárok, március végéig a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. jelöli ki - írja az MTI-Eco.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK