Gyurcsány: a vártnál korábban lehet eurónk

A jövő évi magyar államháztartási hiány a hazai össztermék 4,0-4,3 százaléka lehet, kisebb a konvergencia programban vállalt 4,3 százaléknál - idézi az MTI Gyurcsány Ferenc Reutersnak adott nyilatkozatát.
NAPI Online, 2007. szeptember 15. szombat, 08:35
Fotó:

A magyar miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a deficit csökkenésének köszönhetően Magyarország az eddig vártnál korábban vezethetné be az eurót. Ma reális célnak tűnik a 2011-2013 közötti időszak, szemben a kormány által korábban becsült 2010-2014 közötti időszakkal - mondta a miniszterelnök.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK