Gyurcsány spekulációi mozgatják a forintot

A miniszterelnök megjegyzései hajtják fel az árfolyamot.
NAPI Online, 2008. május 7. szerda, 10:27
Fotó:

A kormányfő koalíciós szakítással, a korány esetleges lemondásának okaival, valamint a GDP és az inflációs kilátásokkal kapcsolatos kommentárjai mozgatták a forintot szerda délelőtt. Az euró/forint kurzusa a bankközi piac hazai nyitásakor még 252,00-án állt, majd Gyurcsány Ferenc megszólalásait követően 252,60-ra gyengült - számolt be az amúgy alacsony forgalmú kereskedés részleteiről Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője.

A dollárt 163 forintos árfolyamon, a svájci frankot pedig 155,60 forintos árfolyamon jegyezték délelőtt 10 körül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK