Hajrázik az OTP, remekel a Mol

Tetszetős emelkedést produkálnak a nap eleji szintekről a vezető magyar részvények.
NAPI, 2010. június 30. szerda, 12:48
Fotó:

Az OTP a nullás nyitást követően egyenletesen kapaszkodik felfelé, fél egy után már 4750 forinton járt, ami 4 százalékot meghaladó erősödést jelent. A Molba is elég impresszíven belevettek a szereplők, az olajpapír jegyzése egészen 19 910 forintig szaladt, majd 19 600 forintig korrigált, ez még így is közel 800 forinttal haladja meg a keddi záróértéket.

Vegyesen vették fel a tempót a gyógyszeripari részvények, a Richter mindössze 160 forintot drágult, 41 600 forintig, az Egis viszont 320 forint emelkedést követően 19 070 forinton jár. A Magyar Telekom egy forintos mínuszban, 643 forinton cserél gazdát.

A forgalom ugyanakkor az elmúlt időszakra jellemzően alacsony. A BUX index 21 149 ponton áll, ez közel 2,5 százalékos pluszt jelent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK