A rövid oldalon mindössze a hathónapos benchmark módosult, méghozzá 1 bázisponttal emelkedett, így továbbra is ez az egyetlen futamidő, amelynek referenciahozama meghaladja a 9 százalékot. A hosszú oldalon sem volt nagy mozgás, a referenciaátlag 1-6 ponttal módosult. Pénteken az összes lejárat közül mindössze az ötéves benchmark csökkent, de ez is csak 3 bázisponttal - derül ki az ÁKK tájékoztatásából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!