Hajszálnyi forinterősödés a bankközin

A tegnapi záráshoz képest erősödéssel nyitott a forint a bankközi devizapiacon, s a délelőtt folyamán további, hajszálnyi emelkedést mutatott a magyar fizetőeszköz.
Ádám Viktor, 2003. február 25. kedd, 10:43
Fotó:

Nyitás után mérsékelt forgalom mellett visszafogott erősödést produkált a forint, délelőtt a sávközéptől számíott 11,50 százalékon állt. A dollárral 226,10/30 forinton kereskedtek, az euró jegyzése 244,20/50-re süllyedt, a folyó fizetési mérleg adatnak nincs igazán befolyása a történésekre - tájékoztatott az ING Bank üzletkötője. A szakember arra számít, hogy 1-2 héten belül tovább izmosodik a hazai fizetőeszköz, az euró 242,50 forintig eshet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK